Perspagina

Controle terug over je energierekening dankzij innovatie uit de Nederlandse energiesector.


Afname van energie door middel van dynamische prijzen is tot 34% goedkoper dan variabele energieprijzen.* Groot verschil, hoe kan dat?

Slimmer: Je koopt energie in direct van de markt en die fluctueren per kwartier. Door toename van de productie van groene energie zijn er meerdere dal momenten per dag en dan is energie soms zelfs gratis.

Goedkoper: Tel daarbij op dat NextEnergy geen hoge risicomarges op de energieprijs hanteert voor lange termijncontracten, maar een vaste vergoeding vraagt voor de aansluiting en jouw energierekening valt al snel een stuk lager uit!  

Groener: Nederland heeft het grootste aantal zonnepanelen per huishouden van Europa. NextEnergy stimuleert zijn klanten in de afname van deze ‘overtollige’ energie en maakt groene energie daardoor dus écht groen.

*Analyse op basis van CBS data uit 2023 door VVDE.

Lees meer over onze beweegredenen op ons verhaal. Neem voor vragen contact op met pers@nextenergy.nl. Of download onze press kit.

in het nieuws

Hieronder zijn nieuwsberichten terug te lezen die te maken hebben met de huidige energiemarkt en hoe NextEnergy zijn rol daarin speelt.

jouw bestelling

Icoon van een zwart kruis.
Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen