Samen naar echt duurzaam energieverbruik

Waar natuurlijke energiebronnen (wind en zon) steeds meer de norm zijn, blijft de consumentenmarkt achter. Energieprijzen fluctueren per kwartier, maar jij betaalt een vast bedrag per maand. Dat klopt volgens ons niet. Consumenten zijn zich niet bewust dat er vaak een overschot is aan energie. Iedereen moet hier toegang toe hebben. Tegen spotprijzen en soms zelfs gratis. De consument moet zelf weer de controle grijpen over de eigen energierekening én daarmee een steentje bijdragen aan echt groene energie. Met NextEnergy stimuleren wij deze energierevolutie en richten wij ons op de wereld van morgen met de kennis en technologie van vandaag.

Onze visie

Het is tijd voor verandering

Goedkopere energieprijzen

Dankzij de dynamische prijzen geven wij jou de mogelijkheid om slim energie te verbruiken. En dat merk je op je energierekening! Daarnaast betaal jij niet mee aan onze grote kantoren en dure campagnes, want die hebben wij niet. Wij zijn een kleine club ambitieuze ondernemers met verstand van zaken en de gezamenlijke missie om de energietransitie te versnellen.

Samen naar duurzaamheid

Wij zorgen voor de groene stroom en jij voor zuinig en slim verbruik. Dat stimuleren en faciliteren wij graag met onze NextEnergy app en batterijsysteem. Zo dragen wij beiden bij aan het stabiliseren van het overbelaste energienet en gaat er minder kostbare energie het afvoerputje in. Energie is constant in beweging en het is slechts een kwestie van meebewegen. Wij kunnen dit!

Transparantie is de basis van vertrouwen

Bij NextEnergy weet jij altijd precies wat je waarom betaalt. De app geeft je inzicht in toekomstige en historische prijzen en trackt jouw verbruik. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je op kunt besparen. Bevalt het toch niet? Dan mag je altijd overstappen. Klanten dwingen te blijven is volgens ons niet meer van deze tijd.

Founders

The team behind the dream

Twee mannen staan ​​te glimlachen voor een gebouw met moderne architectuur en zonnepanelen, omgeven door bomen.

Gijs en Frederik

Vanuit jarenlange ervaring in de energiesector hebben NextEnergy founders Gijs Wubbe en Frederik op de Beeck ervaren dat traditionele energiepartijen zich vooral richten op meer energie verkopen om de winst te verhogen. De huidige krapte in de markt vraagt juist om energieleveranciers die hun klanten ondersteunen om energie slim te gebruiken. Bijvoorbeeld door klanten te stimuleren om extra energie te verbruiken bij een overschot op de markt. Centraal in de benadering staat een sterke focus op techniek.

Continu verbeteren van systemen en processen zorgt ervoor dat de organisatie klein en efficiënt kan blijven. Geen grote marketing campagnes en grote kantoren, maar een kleine club enthousiaste mensen met focus op de klant.

Daarnaast zorgt techniek ervoor dat NextEnergy klaar is voor de volgende noodzakelijke stappen binnen de energietransitie: Het slim aansturen van apparatuur op gunstige tijden. Goed voor het milieu én voor de portemonnee!

Groen icoontje die aanhalingstekens weergeeft.

De huidige markt vraagt om energieleveranciers die zich richten op het stimuleren van slim energieverbruik door consumenten. De meeste consumenten zijn zich helemaal niet bewust dat er vaak een overschot aan energie is. Hier gaan wij verandering in brengen!

Gijs Wubbe

jouw bestelling

Icoon van een zwart kruis.
Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen