NextEnergy app

Maak besparen makkelijk

Onze app maakt slim energie verbruiken een fluitje van een cent! In een handomdraai zie je de actuele energieprijzen, je eigen verbruik en beheer je het laden van je auto. Zo ben je altijd up-to-date!

Actuele en historische energieprijzen

Krijg prijsalerts als energie goedkoop is

Speel gemakkelijk in op dalmomenten

Profiteer van dalmomenten

Het energienet raakt meerdere keren per dag overbelast, waardoor stroom een stuk goedkoper of zelfs gratis wordt. Dat is hét moment om je energieslurpers aan te zetten. Zo bespaar je gemiddeld 66% per jaar op wasjes!

Slim stroomverbruik grafiek NextEnergy
Slim laden

Bespaar op een volle auto

Met slim laden zorgen wij ervoor dat jouw elektrische auto wordt opgeladen wanneer energie het goedkoopst is. Zo kan je wel tot €1,000 per jaar besparen!

Meer over slim laden
Slim energieverbruik met de NextEnergy app

Slimme energieopslag
op goedkope uren

Met de thuisbatterij van NextEnergy profiteer jij maximaal van de fluctuerende energieprijzen. Sla energie op wanneer de prijs laag (of zelfs gratis) is en verbruik de opgeslagen energie wanneer prijzen hoog zijn. Zo ben je zelfvoorzienend, onafhankelijk én help je mee met balanceren van het energienet.

Meer over thuisbatterijen
FAQ

Veelgestelde vragen

Wordt mijn overstap geregeld door NextEnergy?

Jouw overstap wordt geregeld door ons

Jouw overstap naar NextEnergy wordt door ons geregeld. Jij hoeft je geen zorgen te maken, ook als je niets hoort van je huidige energieleverancier. Ga je verhuizen? Neem dan wel contact op met je energieleverancier om het contract te beëindigen.

 
Heb je een vast contract?

Let dan goed op dat de einddatum van dat contract gelijk staat aan de startdatum bij NextEnergy. Zo voorkom je problemen met je opzegtermijn.

Zijn de beursprijzen altijd inzichtelijk?

Bij NextEnergy geloven wij dat inzicht in de prijzen een belangrijke sleutel is om mensen bewust te maken van zijn eigen mogelijkheden om hierop te anticiperen. NextEnergy toont de beursprijzen direct op de ontwikkelde app. Hierbij maken wij gebruik van de meest gangbare handelsbeurs voor energie, namelijk de EPEX spotprijzen voor elektriciteit en de EEX spotprijzen voor gas. Alle tarieven worden één-op-één doorbelast aan onze consument. Dit geldt voor de beursprijzen maar ook voor overige kosten zoals kosten voor de netbeheerder, belastingen en heffingen.

Wanneer kan ik mijn termijnbedrag aanpassen?

Je kan je voorschot aanpassen nadat je een volledige maand bij ons onder contract hebt gestaan. Bel gerust met onze klantenservice en wij passen het voor je aan!

Wat is het verschil tussen beursprijs, beursprijs+ en all-in prijs?

Beursprijs

De beursprijs van energie is de marktprijs waartegen NextEnergy energie inkoopt op de Europese energiemarkt. Deze prijs is exclusief BTW.

Beursprijs+

In de beursprijs+ wordt ook de inkoopvergoeding, energiebelasting (in 2024 €0,13 per kWh stroom en €0,70 per m3 gas) en BTW (21%) over de beursprijs meegerekend.

All-in prijs

De all-in prijs bevat alle posten van de beursprijs+, en telt daar de netbeheerderskosten en abonnementskosten bij op. Daarnaast wordt de vermindering energiebelasting van de prijs afgehaald om tot de all-in prijs te komen.

Hoe kom ik aan de inloggegevens voor de app?

De inloggegevens voor de app ontvang je na jouw inschrijving bij NextEnergy, en voordat jouw contract van start gaat.

jouw bestelling

Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen