bespaar extra met dalmomenten

Een dalmoment ontstaat wanneer er een groot stroom aanbod is met weinig vraag. Denk aan een zonnige zomermiddag. Op die momenten kan je nóg meer besparen op stroom door je energieslurpers zoals de (vaat)wasmachine aan te zetten.

prijsalerts maken besparen makkelijk

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Via de NextEnergy app sturen we je een prijsalert wanneer we de volgende dag een dalmoment zien. Je bent dus altijd up-to-date van de actuele energieprijzen, ook zonder ze iedere dag zelf te bekijken.

Geen zin in notificaties? Je zet ze even makkelijk uit.

Slim laden

Je kan nog meer profiteren van dalmomenten dankzij slim laden. Daarmee neemt de NextEnergy app het opladen van je elektrische auto over, en doet dat op de meest gunstige momenten van de dag. Zo bespaar je tot wel € 13,- per volle laadsessie!

Lees meer over slim laden

Dynamische energie maakt je huis slimmer

Met een dynamisch energiecontract open je nieuwe deuren. Dankzij de NextEnergy gateway kan een thuisbatterij bijvoorbeeld automatisch handelen in stroom door op te laden wanneer het goedkoop is, en terug te leveren aan het net wanneer de prijzen stijgen. Zo bespaar je niet alleen op stroom, je verdient er zelfs aan.

Bekijk de NextEnergy Gateway

Inzicht in je besparingen

Wil je weten of je goed bezig bent met besparen? In de app zie je een overzicht van jouw gemaakte kosten, gewogen tegen het gemiddelde tarief in Nederland. Zo zie je precies hoe slim je bezig bent geweest, en hoeveel je daarmee bespaart.

jouw bestelling

Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen