Geen opzegtermijnen, geen boetes

Met een dynamisch energiecontract houd je het lekker flexibel. Bij NextEnergy doen we niet aan opzegtermijnen of verborgen boetes, zoals je misschien gewend bent van traditionele energieleveranciers.

Je zit nergens aan vast en kan dus opstappen wanneer je wilt, zonder boete.

Grafische weergave van energieprijsopbouw

Altijd inzicht in je tarieven

Met een variabel of vast energiecontract weet je nooit waar je nou écht voor betaalt. Met een dynamisch energiecontract betaal je altijd de actuele beursprijzen, inclusief een inkoopvergoeding en overheidsheffingen. Via de app zie je precies hoeveel je betaalt, en hoe die kosten zijn opgebouwd.

Actuele energieprijzen

iedere maand zekerheid

Een dynamisch energiecontract betekent niet dat je onzeker hoeft te zijn over je maandelijkse kosten. Bij NextEnergy betaal je namelijk een vast maandelijks termijnbedrag dat is gebaseerd op je geschatte jaarlijks verbruik. Zo voorkomen we nare verrassingen in de wintermaanden.

jouw lokale leverancier

NextEnergy is geen buitenlandse energiereus. We zijn gestart vanuit een klein kantoortje in Utrecht, en je vind ons nu (in een groter kantoor) aan de overkant. We blijven ons daarom ook inzetten voor goedkope, eerlijke energie door heel Nederland.

Lees ons verhaal

Geen boetes voor je zonnepanelen

Jouw zonnepanelen dragen bij aan de versnelling van de energietransitie, en daar moet je niet voor worden gestraft. Bij NextEnergy betaal je geen extra maandelijkse kosten voor het hebben van zonnepanelen.

Lees meer over dynamisch salderen

Alles onder één dak

Wij willen de energietransitie in ieder huis realiseren. Dat doen we door meer aan te bieden dan alleen goedkope energie. Als klant krijg je ook toegang tot slim laden om enorm te besparen op het laden van je elektrische auto, en kan je zelfs verdienen aan stroom met een thuisbatterij.

Bekijk onze thuisbatterijen

jouw bestelling

Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen