Energieprijs
NextEnergy versus een traditionele energiepartij
Dagprijs
Risicomarge
Winstmarge

Wij verdienen niet aan jouw verbruik

Dankzij dynamische prijzen (energie tegen inkoopprijzen) betaal jij precies wat jij verbruikt. Daardoor stimuleren wij jou, als klant om slimmer met energie om te gaan. Ons doel is dat onze klanten zo bewust mogelijk energie verbruiken. Zo werken we samen aan een betere wereld!

Abonnementskosten van €5,- p/m

Energie is een schaars goed en het verdienen aan verbruik past niet bij onze missie om de energietransitie te versnellen. Hoe krijgen wij dan brood op de plank? Dankzij de €5,- die jij maandelijks naar ons overmaakt. Dit bedrag gebruiken wij om onze propositie te verbeteren, voor marketing-doeleinden en het betalen van personeel.

Vast voorschot, zoals je gewend bent

In de winter ligt het verbruik een stuk hoger dan in de zomer, logisch. Ondanks dat we met dynamische prijzen werken, betaal jij toch een vast voorschotbedrag. Zoals je altijd gewend bent geweest. Aan het einde van het jaar krijg je of geld terug, of je betaalt bij. Natuurlijk zijn jouw gegevens altijd inzichtelijk in de NextEnergy app. Je staat dus nooit voor verrassingen!

Controle over je energierekening

Klanten van NextEnergy kopen energie in tegen inkoopprijzen. En daarmee kan je flink besparen! Tussen het duurste en goedkoopste moment van de dag zit gemiddeld 30 cent en kan oplopen tot 70 cent (zie dagprijzen 28 augustus)! In potentie kan je tot wel €1000 per jaar besparen, door waar mogelijk op bewuste tijden energie te verbruiken. De actuele status van de energieprijzen bekijk je makkelijk en snel in de gratis NextEnergy app.

Dagprijzen van goedkope energie
Bespaar €35 op een tankbeurt door slim energieverbruik

Dynamische prijzen in de praktijk

Heb je in de NextEnergy app gezien dat de energieprijzen laag zijn? Sluit dan je 'energieslurpers' aan! Deze bewustwording draagt direct bij aan het verlagen van jouw maandlasten:

Bespaar tot €35 op een volle tank van je elektrische auto;

Bespaar tot €2 per wasbeurt;

Bespaar tot €1000 in totaal per jaar.

Efficiënte organisatie

Ons doel om de energietransitie te versnellen bewerkstelligen we door zo efficiënt mogelijk te werken. Zo hebben we alle technologie in eigen beheer en bieden we een beperkt aantal services aan. Deze aanpak brengt flexibiliteit, focus én houdt de interne kosten laag. Daardoor kunnen wij onze services scherp aanbieden. Fijn, want het leven is al duur genoeg!

Lees ons verhaal
Goedkope energie dankzij een effectieve organisatie