Bedankt voor je reservering van de NextBattery

Je hebt je ingeschreven voor een batterijsysteem van NextEnergy. Gefeliciteerd, met het NextBattery systeem word jij echt zelfvoorzienend. Daarnaast heb je nog meer controle over je energierekening door goedkope, of zelfs negatieve energie op te slaan en te verbruiken wanneer de prijzen hoog zijn!

Dankzij het voldoen van de pre-order sta je nu op de wachtlijst. Wij nemen contact met je op zodra de onderdelen beschikbaar zijn en er ruimte is voor nieuwe installaties. Rond oktober/december 2022 kan je een bericht van ons verwachten!

Uiteraard zit je door het voldoen van deze betaling nog nergens aan vast. De gekozen configuratie kan altijd later aangepast worden en ook de reservering mag kosteloos geannuleerd worden.

Bekijk voor meer informatie het: NextBattery reserveringsbeleid. Heb je na het doen van de bestelling vragen? Neem dan gerust contact op via: vragen@nextenergy.nl. Wij helpen je graag!

Een geïnstalleerde Lyv thuisbatterij
NextBattery batterijsysteem

Het lever- en installatieproces

Wanneer de onderdelen beschikbaar zijn mag je de volgende stappen van ons verwachten:

 • Stap 1: Opdrachtorder
  Zodra de onderdelen beschikbaar zijn en er ruimte is voor een installatie wordt een definitieve opdrachtorder aangemaakt. Met het bestellen van de pre-order zit je dus nergens aan vast! Indien je toch van de batterij afziet wordt het voorschot gewoon weer terug gestort.
 • Stap 2: Inventarisatie
  NextEnergy neemt contact met jou op om de specifieke situatie bij jou thuis in kaart te brengen.
 • Stap 3: De installatie
  Deze informatie geven wij door aan een erkende en ervaren installateur. Het gehele installatieproces staat onder supervisie van NextEnergy. De monteur gaat pas weg wanneer het gehele systeem naar behoren werkt en deze op afstand te besturen is via de online applicatie.
 • Stap 4: Nazorg
  Na installatie kan jij zorgeloos genieten. Indien er toch vragen zijn kan je altijd contact met ons opnemen via: vragen@nextenergy.nl. Wij staan voor je klaar!

jouw bestelling

Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen