Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan de inloggegevens voor de app?

De inloggegevens voor de app ontvang je na jouw inschrijving bij NextEnergy, en voordat jouw contract van start gaat.

Meer weten? Lees het artikel

Gerelateerde vragen

Is er naast de app ook een online omgeving?

Helaas is het op dit moment alleen mogelijk om via onze app de energieprijzen, je verbruik en financiën in te zien.

Hoe werkt de NextEnergy app?

Via onze app kun je de actuele prijzen van stroom en gas bekijken. Deze prijzen worden per uur weergegeven en dat stelt je in staat om slim in te spelen op dalmomenten. Daarnaast check je in de app je verbruik, termijnbedrag en je abonnement.

Wat is het verschil tussen beursprijs, beursprijs+ en all-in prijs?

Beursprijs

De beursprijs van energie is de marktprijs waartegen NextEnergy energie inkoopt op de Europese energiemarkt. Deze prijs is exclusief BTW.

Beursprijs+

In de beursprijs+ wordt ook de inkoopvergoeding, energiebelasting (in 2024 €0,13 per kWh stroom en €0,70 per m3 gas) en BTW (21%) over de beursprijs meegerekend.

All-in prijs

De all-in prijs bevat alle posten van de beursprijs+, en telt daar de netbeheerderskosten en abonnementskosten bij op. Daarnaast wordt de vermindering energiebelasting van de prijs afgehaald om tot de all-in prijs te komen.

Heeft NextEnergy een app?

Jazeker! Download de app gratis in de App Store (iOS) of Google play (Android).

Met de NextEnergy app kan je:

• Altijd de actuele energieprijzen bijhouden
  • Volledig inzicht krijgen in jouw verbruik, kosten, en besparingen
  • Gebruik maken van slim laden
  • De status van jouw thuisbatterij bijhouden