klein maar fijn

Laat je niet misleiden door het kleine formaat van de Wallbox Pulsar Plus. Met een IK10 bestendigheidsgraad is het vrijwel geheel stootbestendig, en kan het weer en wind doorstaan terwijl het jouw auto oplaadt. En met een maximale laadsnelheid van 22 kW doet hij dat nog snel ook!

Ondersteunt alle automerken

Veilig voor jouw huis en auto

3 jaar garantie

Professionele installatie

Ons team van gecertificeerde partners zorgt voor een veilige en correcte installatie zodat je met vol vertrouwen kunt beginnen met het opladen van je elektrische auto. We beoordelen jouw locatie nauwkeurig, en geven je een eerlijke prijsindicatie voor de installatie.

Een volle batterij
wanneer je het nodig hebt

Met dynamische energie van NextEnergy profiteer je nóg meer van de Wallbox Pulsar Max. Via de NextEnergy app wordt jouw auto geheel automatisch opgeladen wanneer stroomprijzen het laagst zijn. Zo kan je wel €11 per volle laadsessie besparen!

App mock-up voor Zaptec Go
FAQ

Veelgestelde vragen

Stroomstoring tijdens het laden van je auto?

In het geval van een stroomstoring zal het opladen worden gepauzeerd. Zodra de stroomvoorziening is hersteld, zal het opladen automatisch worden hervat. Dit zal jouw auto niet beschadigen.

Wat zijn de afmetingen van de Wallbox Pulsar Max?

De Wallbox Pulsar Max onderscheidt zich als één van de compactste laadstations in de markt. Deze laadpaal meet 201 mm in de breedte, 198 mm in de hoogte en 99 mm in de diepte. Qua gewicht is de Wallbox Pulsar Max licht, slechts 1,3 kg.

Krijg ik garantie op de Wallbox Pulsar Max?

Absoluut. Elke Wallbox Pulsar Max komt met een fabrieksgarantie van drie jaar, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat is het maximale laadvermogen van de Wallbox Pulsar Max?

De Wallbox Pulsar Max heeft een maximaal laadvermogen van 22 kW, maar de daadwerkelijke laadsnelheid is afhankelijk van een aantal factoren.

De laadkabel

Jouw laadkabel heeft ook een maximaal vermogen. Wanneer je deze samen met jouw elektrische auto aanschaft, zal het vermogen meestal hetzelfde zijn als dat van jouw auto. Voor moderne laadkabels kan je meestal rekenen op een laadvermogen van 11 kW.

Jouw auto

Ook elektrische auto's hebben zelf een maximaal laadvermogen. Bepaalde auto's (zoals bijvoorbeeld de Renault Zoe, de Audi e-tron GT, en Porsche Taycan) kunnen met een maximaal vermogen van 22 kW laden. De meeste automodellen kan je met maximaal 11 kW opladen.

Jouw aansluiting thuis

De maximale laadsnelheid is ook afhankelijk van de aansluiting in jouw woning. Met een 1-fase aansluiting kan je tussen de 3,7 en 6,9 kW per uur laden, met een 3-fase aansluiting tussen de 11 en 22 kW.

Je vindt het aantal fases van jouw aansluiting meestal op jouw elektriciteitsmeter. Als er 220 V of 230 V op staat, heb je een 1-fast aansluiting. Als er 3 x 220/230 V of 380/400 V staat, dan heb je 3-fase aansluiting.

Wil je jouw 1-fase aansluiting verzwaren naar een 3-fase? Neem dan contact op met jouw netbeheerder.

Wat onderscheidt een slimme laadpaal van een gewone laadpaal?

Een slimme laadpaal, zoals de Wallbox Pulsar Max, is gekoppeld aan het internet om geavanceerde functies te bieden. Deze functies omvatten het weergeven van gedetailleerde informatie over het laadproces, zoals energieverbruik en kosten, en het vermogen om het opladen automatisch te starten en te stoppen. De Wallbox Pulsar Max, in combinatie met een dynamisch energiecontract van NextEnergy, stelt je in staat om slim te laden met bijna elke elektrische auto, waarbij de laadpaal het opladen automatisch overneemt op momenten dat elektriciteit het goedkoopst is.

Kan ik de Wallbox Pulsar Max combineren met zonnepanelen?

Zeker! De Wallbox Pulsar Max heeft een speciale Eco-Smart modus waardoor je jouw auto met 100% van jouw opgewekte zonne-energie oplaadt. Let wel op dat een elektrische auto veel stroom vraagt, en je zelden een volle accu met alleen zonne-energie zal krijgen.

Kan de Wallbox Pulsar Max buiten worden geïnstalleerd?

Zeker! De Wallbox Pulsar Max is enorm vuil- en stootbestendig. Deze laadpaal is zo ontworpen om door weer en wind jouw auto te kunnen opladen zonder dat de elektronica beschadigt wordt.

jouw bestelling

Product Name
Option 1
-
+
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
$0
Totaal
0
Alle kosten worden pas achteraf in rekening gebracht na een succesvolle installatie.
Bestellen